Luxe appartement Friesland

Huys ter Swaach is een Luxe appartement Friesland in Beetsterzwaag.

Verzorgd wonen

Goed verzorgd door onze zorg specialisten.

Veilig wonen

Goed beveiligd wonen in onze Huys.

Groen wonen

Wonen nabij het park, bossen en een golfbaan.

Gezellig wonen

Praten met mede bewoners, de medewerkers en de eigenaar.

Luxe appartement Friesland

100% genieten in ons Huys

Huys ter Swaach is Luxe appartement Friesland. Wij zijn een zorgvilla opgezet als een woon- en zorgvoorziening voor oude(re) mensen. Hun leeftijd brengt met zich mee, dat zich een scala aan gezondheidsproblemen ontwikkelt c.q. kan ontwikkelen. Wij bieden een luxe woonomgeving, een professioneel team van zorg specialisten en een goede keuken met heerlijke gerechten.

Lees verder
Luxe particuliere ouderenzorg
Luxe particuliere ouderenzorg

Optimale zorgvoorziening bij Luxe appartement Friesland


Huys ter Swaach biedt optimale zorg voor ouderen in Luxe appartement Friesland. Wij beschikken over professionele zorg medewerkers, een fijne leefomgeving en een goede keuken.

Wij zijn gelegen aan winkelstraat waardoor boodschappen binnen handbereik zijn en er altijd gezelligheid in de buurt is.

Lees verder

Verzorgd wonen in een groene omgeving in Luxe appartement Friesland

100% verzorgd wonen

Huys ter Swaach is omringd door een prachtige groene omgeving in Luxe appartement Friesland. Nabij ons huys ligt het park van Beetsterswaach, met een riante vijver en een brede flora van prachtige bloemen en planten.

Daarnaast is er voor de sport liefhebbers een prachtige Golf & Country baan op loopafstand.

Luxe particuliere ouderenzorg
“In Huys ter Swaach vonden we precies wat we zochten: een royaal appartement, zorg op maat, kleinschaligheid, grote professionaliteit en betrokkenheid van het personeel, korte lijnen in overleg met het hoofd van de zorg en een uitstekende keuken.”Echtpaar Keuning
Luxe particuliere ouderenzorg

Eigenaar Johan het woord

Excellente zorg in een adellijke omgeving. Geborgenheid en veiligheid, dat vinden ouderen in het Luxe appartement Friesland gelokaliseerde Huys ter Swaach. Daarnaast privacy, rust en de verzorging die zij wensen of nodig hebben.

Het is van belang dat iedereen die in Huys ter Swaach binnenkomt ook echt gezien wordt. Dit geldt zowel voor bewoners als voor familie en/of bezoek. De bewoners moeten zich echt thuis voelen.

In Huys ter Swaach maken wij de zorg weer eenvoudig, dat doen we onder andere om zeer korte lijnen met elkaar te onderhouden.

Met name de rust in en om het Huys vind ik erg belangrijk, de bewoners en familieleden beschouwen Huys ter Swaach dan ook al een echt thuis.

  • Contact opnemen met Huys ter Swaach

    Heb je vragen en wil je contact met Huys ter Swaach?