Mw. J. de Vries

Na bijna 5 jaar intensief verzorgd te zijn in Huys ter Swaach is mijn man 9 februari 2018 rustig in bijzijn van mij en mijn zoon overleden. Ook de directeur Johan Blaauw en een verzorgende waren er op het moment van overlijden bij. Dat heeft mij veel steun gegeven.

Dankbaar ben ik dat mijn man zijn laatste jaren in Huys ter Swaach heeft doorgebracht.
Ik kom woorden tekort om te beschrijven hoe de liefdevolle zorg van ieder die daar werkzaam is naar mijn man toe was. Ook was er aandacht voor mij.

Ik was bijna dagelijks bij mijn man. Zijn mooie kamer met ons eigen meubilair voelde voor mij ook als een beetje thuis. Vanaf het overlijden tot aan de crematie is mijn man opgebaard geweest in zijn eigen kamer. Iedereen die in die week afscheid wilde nemen kon daar ieder moment binnenlopen. Ook dat kan in Huys ter Swaach.

Mw. J. de Vries

Over de auteur

Johan Blaauw

  • Contact opnemen met Huys ter Swaach

    Heb je vragen en wil je contact met Huys ter Swaach?

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*