Gast via Zorgkaart Nederland

Mijn moeder loopt er prima verzorgd bij. Als er iemand overleden is dan krijg ik een e-mail, ik krijg nieuwsbrieven en als er tussendoor iets veranderd word ik gebeld. Ze zijn heel goed op de hoogte overal van en ze zijn bezorgd om mijn moeder. Mijn moeder is pas gevallen en de directeur gaat elke dag even bij haar kijken hoe het met haar gaat, ze krijgt echt extra aandacht. De eetkamer is ongezellig, maar de kamer van de spelletjes en het knutselen is heel gezellig. Elke vrijdagmiddag is er een borrel met kaas, worst en advocaat als men dat wilt. Er wordt vanalles georganiseerd, geknutseld en er zijn uitjes. ’s Morgens drinken ze gezamelijk koffie, ’s middags gezamelijk thee en ’s avond gezamelijk koffie en kijken ze samen een tv programma. De maaltijden zijn ook gezamelijk, tenzij je dat niet wilt dan wordt het eten op de kamer gebracht. Het ontbijt is voor mij moeder altijd te vroeg en dat krijgt ze dan op haar kamer.

Over de auteur

Johan Blaauw

  • Contact opnemen met Huys ter Swaach

    Heb je vragen en wil je contact met Huys ter Swaach?

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*