Huys ter Swaach is uitgebreid naar 26 appartementen

Huys ter Swaach is uitgebreid naar 26 appartementen.

Op 1 mei j.l is eindelijk de uitbreiding van Huys ter Swaach voltooid. Huys ter Swaach heeft nu de beschikking over 26 appartementen. “Dat is ook wel ongeveer het maximum”, aldus eigenaar Johan Blaauw. “Anders is het niet kleinschalig meer.” Voor de uitbreiding is een naastgelegen en niet meer in gebruik zijnd gebouw van Revalidatie Friesland aangekocht. Het oude gebouw is erg sfeervol zo beschikt het onder andere nog over een fraaie baronnenkamer.

Over de auteur

Johan Blaauw

  • Contact opnemen met Huys ter Swaach

    Heb je vragen en wil je contact met Huys ter Swaach?

Deel dit artikel

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*